Veien til Rehab

 

Det var ikke ut av det blå at jeg havnet på rehab.

2016-04-15-19-52-22

Jeg har ofte tenkt at jeg ikke ville ha noe i mot et opphold blant hvite frakker og sløvende piller. Et sted med enkle bord og puslespill eller fargelegging som eneste aktivitet ved siden av kvalifiserte personer som kunne stable hjernen min på plass. Det er ganske slitsomt å alltid ha vondt i hodet, men det behøver jeg nok ikke forklare.

2016-04-22-16-37-22

Et slikt sted ville nok være ganske ekstremt å sjekke inn på, men jeg fant ut at det finnes steder hvor det går an å få hjelp til å komme i gang med trening ut i fra fysisk form og utgangspunkt. Et sted hvor treningen er fulgt opp av fagpersoner som kan kropp og sykdomsbegrensninger.

2016-06-10 23.46.08

Min helse var så dårlig at jeg vågde ikke drive vanlig trening av frykt for at treningen skulle gjøre meg mer syk. Samtidig visste jeg jo at trening ville kunne gjøre situasjonen min litt enklere å forholde meg til. Motivasjonen for å gjøre noe var virkelig på topp. Vekten viste nå 110 kg på mine 163 cm høyde. Fastlegen min var veldig glad for at jeg ønsket å ta tak i overvekten min og ønsket om hjelp til trening. Han sendte inn søknad til det kontoret her i hordaland som fordeler plasser på regionens rehabiliteringsinstitusjoner. Jeg fikk et svar veldig raskt, og hadde fått plass på Åstveit Helsesenter som ligger i Åsane i Bergen. Det var helt perfekt for meg og min situasjon.

Bilde lastet ned fra nettsiden deres
Bilde lastet ned fra nettsiden deres

Jeg har opplevd masse de ukene jeg var der, og det kommer en del blogginnlegg derfra

 

Her kommer litt egenreklame: I forbindelse med mitt fokus på endret livsstil, så bruker jeg produkter fra Herbalife i kostholdet mitt. Om du ønsker å prøve ut dette du også, finnes det nå prøvepakker tilgjengelig. Les mer om det her:

Prøvepakke på en optimal frokost

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *