Vil egentlig ikke innrømme det, men jeg er feit!

Ja sånn kan jeg sikkert også få sagt det, for det er jo noe jeg ikke liker å snakke om. Regner med at jeg ikke er den eneste som sliter med vekta, og heller ikke den eneste som ikke liker å snakke om overvekt(så lenge det ikke er snakk om naboens, for naboens fedme er veldig kurant å snakke om).

Facebook-20160426-013244

Men tilbake til mine fettlagre. Jeg har havnet i en negativ spiral med helseproblemer, stress i hverdagen og trøstespising. Skal ikke unnskylde meg for dette. Og det tror jeg faktisk er veldig viktig og, i forhold til kunne gjøre noe med situasjonen. For å kunne gjøre noe med dette, er det viktig for meg å finne triggerne til overspisingen og det lave aktivitetsnivået.

2016-04-21 10.12.30

Det er mange stener som skal snus, for å finne fram til ting som er selvfølgeligheter. Jeg må finne ut hvor jeg kan gjøre endring, og hvorfor noe er vanskelig og andre ting er lett. Det viktigste jeg tar med meg videre nå er: Fraogmedidag; hva kan jeg gjøre i dag, for å gjøre livet mitt bedre.

Takk for at du leste dette blogginnlegget. Det kommer plutselig mer her.

Inger Elen

 

2 kommentarer til «Vil egentlig ikke innrømme det, men jeg er feit!»

  1. Dette kommer til å gå veldig bra. Du har sett problemene. Og husker du da jeg skulle slutte å røyke? Mye er ganske likt, det er vanskelig det du også skal holde på med. Men du klarer det, akkurat som jeg klarte å slutte med røyking.

    1. Hei, Ja dette skal gå bra. En av tingene som jeg har måttet akseptere er jo min avhengighet av potetgull og cola. Jeg skal lage et innlegg om dette også.Takk for kommentaren.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *